seven

Markiser Kalmar

Utvändiga solskydd

Ge huset ett lyft och höj helheten

Skyddat och stilfult hem med Markiser i Kalmar

Att förse sitt hus med markiser har många fördelar och gör att du kommer förutom att skydda ditt hem, även skapa ett mer behagligt inomhusklimat, ge huset ett lyft och höja helheten.

Oavsett om du vill byta ut befintliga markiser eller uppgradera dina fönster med stilrena och moderna markiser så kan vi hjälpa dig med att hitta rätt och kan leverera en helhetslösning av service och installation i Kalmar.

Behöver du hålla solens värme på avstånd?  

Då är markiser den perfekta lösningen. Du kan enkelt skapa ett extra uterum på terrassen eller skydda mot eventuell insyn samtidigt som du kan njuta av ett härligt ljusinsläpp och den fina utsikten. Genom att montera markiser i Kalmar får du en optimal lösning.

De flesta av våra solskydd kan fås med olika tillval, såsom motorisering, vind- och solautomatik som fäller in och ut markisen vid behov, samt fjärrstyrning via radiosändare eller smartphone. Med hjälp av tillvalen kan du enkelt njuta av dina markiser i Kalmar och hanteringen blir bekväm men också skonsamt för markisens konstruktion och material.

Flera modeller av markiser i Kalmar

Vi har ett brett utbud med av flera olika modeller och beroende på vad du har för behov så hittar vi rätt markiser för dig i Kalmar. Genom att välja rätt sorts markis kommer ni kunna ge huset ett lyft och höja helheten. Det gäller både det estetiska utseendet och användningsområdet som markiserna avser på ditt hus i Kalmar.

Vill ni exempelvis komplettera er terrass med passande markiser ska ni välja bland våra terrassmarkiser, pergolas och sidomarkiser. Dessa modeller är anpassade för att ge bästa möjliga effekt på en terrass där ni önskar skydd från solen eller insyn. Genom att installera markiser kan man öka det utrymme som kan användas utomhus, som exempelvis på en uteplats eller en balkong. Detta kan ge möjlighet att skapa en bekväm utomhusmiljö som kan användas majoriteten av årets månader i Kalmar. En pergola kan även hjälpa till att skydda mot regn. Det gör att utemöbler och andra föremål på uteplatsen eller balkongen förbli torra och skadas inte av fukt.

Energismart och effektivt

Vi har även flera modeller av fönstermarkiser i olika former och färger. Markiser kan skapa skugga och blockera solens strålar vilket kan hjälpa till att hålla insidan av huset eller byggnaden svalare. Detta kan också hjälpa till att minska energikostnaderna genom att minska behovet av luftkonditionering. Genom att installera markiser i Kalmar kan man också öka integriteten i hemmet eller byggnaden genom att skydda insidan från att bli synlig från utsidan. Detta kan öka integriteten och säkerheten, speciellt i områden med tät bebyggelse.

Våra markiser i Kalmar kan också bidra till att förbättra utseendet på en byggnad eller ett hus. Det finns ett brett utbud av stilar och färger att välja mellan, vilket gör det möjligt att hitta en markis som passar med husets eller byggnadens utseende och som samtidigt uppfyller eventuella behov.

Frågor om markiser i Kalmar?

Bor du i Kalmar och ska investera i markiser? Oavsett ändamål så är vi säkra på att det finns en markis som passar just dina behov. Har du frågor eller funderingar kring markiser i Kalmar så är du varmt välkommen att kontakta oss.

Ola Ivelid
Solskyddstekniker

0709-100 179
ola@joli.se

Boka kostnadsfritt hembesök!


Hestra Markiskatalog 2021 (PDF)

Se vävprover Sandatex här!

Fönstermarkiser

Här kan du se mer av våra fönstermarkiser.

Fönstermarkiser

Hestra Ingvar

Hestra Ingvar går att få som uppdragbar eller fast markis...

Läs mer

Fönstermarkiser

Hestra Tage Large

Hestra Tage Large är en kraftig och stabil markis, men...

Läs mer

Fönstermarkiser

Hestra Tage

Hestra Tage är utvecklad och formgiven för att passa det...

Läs mer

Terassmarkiser

Här kan du se våra olika terassmarkiser.

Terassmarkiser

Nordic Legend

Nordic Legend är en komplett kassettmarkis som...

Läs mer

Terassmarkiser

Nordic Design

Nordic Design är en elegant kassettmarkis som ser bra ut...

Läs mer

Terassmarkiser

Nordic SQ

Nordic SQ är en kassetfri markis Den minimalistiska...

Läs mer

Terassmarkiser

Hestra Helmer

Hestra Helmer Stabil, flexibel och smidig lösning av...

Läs mer

Terassmarkiser

Hestra Lasse

Hestra Lasse terrassmarkis är utvecklad för den lilla...

Läs mer

Terassmarkiser

Hestra Erland

Hestra Erland är en av våra premium markiser Markisen är...

Läs mer

Terassmarkiser

Hestra Ragnar

Hestra Ragnar är en av våra populära terrassmarkiser Med...

Läs mer

Terassmarkiser

Hestra Gunnar

Hestra Gunnar En grundförutsättning för bra solskydd på...

Läs mer

Sidomarkiser

Här kan du se våra sidomarkiser.

Sidomarkiser

Hestra Rune

Hestra Rune Sidomarkisen är rejäl och skapar vind och...

Läs mer

Glasräcken

Glasräcken

Höj och sänkbara glasräcken

Höj och sänkbara glasräcken Förläng sommaren med ett...

Läs mer